İçeriğe geç

Epimedium Tozu Ne Işe Yarar

Epimedium toz nasıl kullanılır?

Sepe Natural Epimedium Toz Ekstraktını 1 kg bal ve isteğe bağlı olarak diğer ot ve bitki özleri ekleyerek ve iyice karıştırarak kullanabilirsiniz. Tercihen günde bir kez olmak üzere 1 tatlı kaşığı miktarında kullanılması önerilir. Sizin tarafınızdan hazırlanan bu karışım yaklaşık 45 günlük bir kür sağlayacaktır.

Epimedium neye iyi gelir?

Epimedium: Epimedium (azgın teke otu), geleneksel tıpta bir dizi rahatsızlığı tedavi etmek ve cinsel işlevi iyileştirmek için kullanılan bir afrodizyak bitkidir. Asya’da ve Akdeniz’in bazı bölgelerinde yetişen çiçekli bir bitkidir. Ayrıca azgın teke otu olarak da bilinir.

Epimedium kaç dakikada etki eder?

1 tatlı kaşığı Epimedyum macunu kısa sürede etkisini gösterir ve etkisi 2 gün boyunca hissedilir. Cinsel gücü arttırıcı etkisi uzun sürer ve normal hayatınızın diğer zamanlarında sizi rahatsız etmez. Bu ürün “Doğal afrodizyak nedir?” sorusunun cevabıdır.

Epimedium yan etkileri nelerdir?

Epimedium’un yan etkileri: Epimedium’un yan etkileri genellikle hafiftir ve mide bulantısı, kusma ve ishal gibi sindirim sorunları içerebilir. Hamile veya emziren kadınlar ve sağlık sorunları olan kişilerin Epimedium kullanmadan önce bir doktora danışmaları önerilir.

Epimedium hergun kullanılır mı?

Kullanımı: Her kullanımdan önce karıştırılmalıdır. Günde 2 kez kullanılabilir. Hızlı etki için sabah ve akşam, özellikle aç karnına, yemeklerden 15-30 dakika önce bir tatlı kaşığı alınabilir. Tok karnına tüketilecekse yemeklerden 2-3 saat sonra alınabilir.

Epimedyum nasıl tüketilir?

Eniola Eni̇ola Epimedium Macunu 240 gr. Günde bir kez aç karnına kullanılması tavsiye edilir. Yüksek kalitede özenle üretilmiştir. Güvenle kullanabilirsiniz.

Azgın teke otu tozu nasıl kullanılır?

KULLANIMI: 1 tatlı kaşığı (3-5 gr) bitkisel karışıma 1 su bardağı sıcak su ekleyin, 5 dakika demlenmeye bırakın ve süzün. Günde iki kez kullanılması önerilir. Gerekirse balla tatlandırılabilir.

Hangi macun sekse iyi gelir?

Mesir macunu cinsel isteksizliği gidermek için önemli bir besindir. İçerisindeki baharatların canlandırıcı etkisi sayesinde afrodizyak etkisi gösteren macun, özellikle psikolojik cinsel sorunlarda önemli bir rahatlama sağlayabilir.

Epimedium tansiyonu düşürür mü?

Epimedyumun Faydaları: Vücudun enerjisini arttırır ve yüksek tansiyonu düşürür.

Epimedyumlu macun yedikten sonra su içilir mi?

Macunun kullanımında belirli kısıtlamalar olmadığı sürece, macunu tükettikten sonra genellikle su içmek mümkündür. Ancak, ürün üzerindeki talimatları dikkatlice okumak ve ürünle ilgili özel talimatları takip etmek önemlidir.

Epimedyumlu macunu bayanlar kullanabilir mi?

Epimedyumlu cinsel macun, cinsel isteksizlik yaşayan kadın ve erkeklerde cinsel isteği artırabilir.

Epimedium baş ağrısı yapar mı?

İncelemenin özeti. Epimedium Macun Seti 240 g, kullanıcılar arasında ereksiyon sorunlarına karşı etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ürün, performans arttırıcı etkisiyle öne çıkmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar mide ekşimesi ve baş ağrısı gibi yan etkiler bildirmiştir.

Epimedyum sağlıklı mı?

Yapılan araştırmalarda epimedyumlu macunun kullanımının koroner atardamarları genişletici etkisi olduğu görülmüştür. Bazı kişilerde epimedyumlu macunun tüketilmesi sonucu kalp sorunları yaşanabileceği bildirilmiştir.

Epimedium faydaları nelerdir?

Uzak Doğu’da yetiştirilen bir bitki olan Epimedium, afrodizyak etkisi olduğuna inanıldığı için iktidarsızlık, erken boşalma ve orgazm olamama gibi birçok cinsel sorunun tedavisinde kullanılan bir tıbbi bitkidir. Ülkemizde “keçi otu” olarak da bilinir.

Epimedium tablet nasıl kullanılır?

Uygulama: Yetişkinlerde gıda takviyesi olarak günde 1 kapsül yemeklerle birlikte alınması önerilir. Oda sıcaklığında (15-30 °C) saklayınız.

Epimedium bitkisi nasıl kullanılır?

Birçoğunun afrodizyak özelliği olduğu söylendiği için bunlara horny goat weed (azgın teke otu) denir. Nasıl kullanılır: 1 çay kaşığı Epimedium (azgın teke otu) 1 bardak kaynar suya eklenir ve 5-10 dakika demlenmeye bırakılır veya öğütülüp bal ve pekmezle karıştırılabilir.

Epimedium macun ne zaman yenir?

Hızlı etki için günde iki kez, özellikle sabah ve akşam, aç karnına, yemeklerden 15-30 dakika önce bir tatlı kaşığı alın. Tok karnına tüketilecekse yemeklerden 2-3 saat sonra tüketilmelidir. Cinsel aktiviteden önce kullanılacaksa en az 45-60 dakika önce kullanılmalıdır.

Epimedium nerede bulunur?

Bu cinsin bazı türleri güney Çin’e özgüdür. Bazıları Asya’ya, diğerleri ise Avrupa’nın uzak bölgelerine yayılmıştır. L. anglerfish türleri sert iklim koşullarında yaşayabilen çok yıllık bitkilerdir.

Epimedium kaç mg?

Epimedium Ekstraktı 60 Kapsül 430 mg Epimedium Ekstraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir